tirsdag 20. april 2010

Gratulerer kjære lillesøsterHer var du 4 men i dag er du 40.
Gratulerer så mye til deg.
Håper du har fått litt godis i dag også, slik som du fikk på 17. mai på Dokka i 1974.

7 kommentarer:

Mia sa...

Hei Monica! Takk for hyggelig hilsen hos meg, og hjertelig velkommen til bloggverden! Klart du kan linke til meg. Og jeg, jeg gleder meg til å følge med bloggen din (de gjenbrukstoffene i det forrige innlegget ditt var bare sååå flotte, og jeg håper å få se hva du lager ut av dem).

Monica sa...

Takk for det Mia, synes det er veldig spennende å tre inn i denne for meg nye verdenen. Jeg elsker jo å sy men har ikke sydd så mye de siste åra. Guttene mine begynner å bli store, så nå kan mor begynne å dyrke sine egne interesser også. Håpet er at bloggingen skal motivere meg til å gjøre ferdig det jeg begynner på, synes det er så artig å begynne på noe nytt da vet du.

Sylvi@ sa...

Hei Monica !! Takk for "besøket". Bare link i vei du. Trivelig det!!
Kommer nok til å følge med på bloggen din jeg også. Høres spennende ut det du driver med. Her går det kun i scrapping for tida. Kjempeartig.

Merete/Scrappeguri sa...

Hei, hei! Å det e du ja Monica.... Så artig da,Link i vei som Sylvia sier. Å så mange fine stoff du har, skal bli kjekt å følge deg. Skulle så gjerne ha sydd litt mere jeg også, men scrappingen tar det meste av tiden akkurat nå.

aud sa...

Heisann! Her er du ja,det er bra. Kommer nok til å stikke innom her titt og ofte. Artig med gammelt hus og gamle møbler. Lappesøm er kjempefint, men jeg er desverre ikke noen racer på symaskina. Har alt utstyr til noen puter jeg liksom skal sy, men tror det ligger trygt på mørkloftet;-D

Monica sa...

Du må bare prøve Aud. Tenker du får det til jeg, men scrappinga tar vel en del tid.

gunhild sa...

Hei, fra Spania,det er fint at du tar deg tid til hobbyene dine,rommet ble stilig.gleder meg til å ligge på kjøkkenloftet i sommer,det er mitt yndlingsrom