lørdag 6. november 2010

Dagens loppefunn


I dag har det vært loppemarked her i bygda, det hender ikke så ofte, så for oss loppisfrelste er det kjempemoro når det først skjer. Jeg og søstra mi var ganske tidlig på plass, men det var mange før oss, så det er tydelig at loppis er populært, ihvertfall blant enkelte. Vet jo at det for mange er helt utenkelig å kjøpe andres "skrot", men jeg er ihvertfall raskt på pletten når noen påstår at det er skrot som selges, må bare sjekke om det er noen skatter der.


Fant da litt av hvert i dag også, se bare her: Sekken i bakgrunnen vil passe perfekt i farfar-huset, den skal få henge i gangen enten nede eller oppe. Klokkestrengen kan jeg jo sy noe av, syprosjekter får man aldri for mange av. Den brune mugga er sikkert fin med høstløv, eller store markblomsterbuketter om sommeren, tror nok den havner i farfar-huset den også. Dessertskåler i glass vil bli fine lysfat, og så er det tre telysglass som man heller aldri får for mange av.


Den hvite kanna er nok veldig gammel, den fikk jeg for 20 kroner, blir nok fin med blomster eller bare til pynt på ei hylle. Den grønne symaskina satte jeg tilbake en gang før jeg gikk og hentet den igjen, stilig grønnfarge forresten. Hvit og rød brettholder fikk også bli med hjem.


Gamle bilderammer er jeg alltid på jakt etter, disse betalte jeg ti kroner stykket for, den største var det vel 20 kr for. Kommer nok til å skifte ut bildene med bilder av gamle slektninger og henge dem opp i farfar-huset. Trefatet på stett tror jeg jeg vil male hvitt, ble nok litt revet med da jeg kjøpte det, men men.
Når det kjelder kjøkkenbenk-prosjektet må jeg bare si at jeg er i gang, så bare følg med.

Ingen kommentarer: