mandag 11. juli 2011

Sommer i Sverige


I uka som gikk hadde vi noen fine sommerdager, vi var nemlig så heldige å finne selveste Sommeren i Sverige.
Selv om midtsommarsafton var vel overstått, hadde vi noen underbara dager som gjorde det veldig godt å komme hjem igjen til helga, med sommerfestival i bygda og 18-års feiring i heimen.


Vi var i Sundsvall noen dager og bildene er tatt på Norra Berget, hvor det er et koselig museumsområde.


Ikke det aller morsomste guttene vet, men når bading og rutsjing i skliene på Himlabadet var gulrota etterpå så gikk det veldig bra alikevel, og innimellom så det faktisk ut til at de glemte seg litt og nøt det de også :))


På ferietur må alle få oppfyllt noen ønsker, og turen til Norra Berget var nok aller mest mammas ( og litt pappas) ønske. Synes det er så herlig å være på slike steder, se de gamle husene, både inni og utenpå. Og kommentaren som går igjen når vi ser noe vi liker er; "Slik kan vi gjøre i Farfar-huset!"


I dette gamle 1700-tallshuset fant vi en flott grue og vi var skjønt enige om at en slik skulle vi hatt i stua i Farfar-huset.


I gangen var veden sirlig oppstablet, og veggene her hadde flotte sjablongmalerier. Kan det være noe i Farfar-huset tro?


I kammaren var det nydelig sengetøy.  


En herlig fargekombinasjon; Rødt, hvitt og blått. Et lite stykke Norge i Sverige :)) Absolutt noe for Farfar-huset!Sjablongmalte vegger og nydelige heklerier her også.


De kunne det for flere hundre år siden :))


Nydelig putevar her også, gjett om jeg skal en tur på loppis for å finne noe lignende?

JAJAMENSAN!

Og Tusen Takk for alle de fine kommentarene på forrige innlegg, har dessverre ikke tid til å se innom dere nå i kveld, og i morgen tidlig drar vi til Farfar-huset igjen. Skal gjøre det godt igjen når jeg kommer tilbake :))

Ha en god og sommerlig uke alle sammen :))

2 kommentarer:

anne marie sa...

Fantastisk flott!

Saras stove sa...

Herlig stemning det er i disse bildene! Gir meg ro langt inn i sjelen :) God tur til Farfar huset!