mandag 23. januar 2012

Litt vinterpynt i farfar-huset
Det ble en tur til farfar-huset i helga, og vi gikk stien igjen. Lurer på å begynne å kalle stien for Hjortestien ;) for det var en hel masse hjortespor der, og vi fikk øye på to som sprang et stykke foran oss denne gangen også. Herlige naturopplevelser:)) Vår forrige tur kan du forresten  lese om her. Turen ble ikke så strabasiøs denne gangen, mye fordi vi på forhånd hadde bestemt oss for å gå, og ikke egentlig hadde planlagt å ta båt. Flinke mannen hadde også gnikket og smurt inn skoene våre med fett, så vi ble ikke våte denne gangen.Jeg må si jeg liker en skikkelig vinter med kuldegrader og snø som blir liggende, men jeg må innrømme at det er herlig å kunne gå til farfar-huset i januar, og at det er bart og nesten tørt i skogbunnen, selv om det fortsatt er MYE snø i dalen hvor vi må gå nedover for å komme til begynnelsen av stien. Det var fin skare nedover den ubrøyta skogsveien i dalen så vi bestemte at neste gang blir det kjelke og akebrett nedover der :))Følte meg litt som Askeladden da jeg gikk gjennom skogen, for jeg fant så mye fint som jeg måtte plukke med meg :)) Og han jeg gikk sammen med var litt snillere enn Per og Pål og hjalp meg å bære, selv om han lurte litt på hva jeg skulle med de greinene.Fikk så lyst til å vinterpynte litt selv om vi ikke skulle være så lenge, 
blir jo så mye koseligere neste gang vi kommer ;))
Og vi har jo tro på at det kan bli allerede til 
neste helg hvis været holder seg.
Da blir det med akebrett og
noe å samle ting i :))Som forrige gang hadde vi det litt travelt med å komme oss hjem igjen, før det ble mørkt.
Litt lysere tider nå enn sist, så vi satte avgangen en time senere, og det holdt akkurat, for da de slitne beina våre brøt gjennom skaren på tur opp dalen ( i 17-tida), var det blitt nesten helt mørkt og Betlehemsstjerna hang så fin og blank over fjellet og skinte ned på oss to, slitne og vel fornøyde med en fin tur til farfar-huset vårt.

18 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Jeg vil også ha et sånn farfarhus, for det ser så kjempekoselig ut! Nydelige bilder!
Klem,Janne

Neverluren hus og hjem sa...

Elsker å se bilder fra farfarhuset :-) Det ser så fantastisk koselig ut der :-)
Klem fra Rita

Magdalena sa...

så utrolig nydelige bilder!her i dette huset kunne jeg flyttet like inn...
klem,magny

Torill sa...

Dere er så flinke til å bruke farfarhuset, selv på svarteste vinteren.Det er jo en lang og strabasiøs tur å gå,( særlig på vinterstid i snø).Men vi har hatt en fin vinter hittil, unntatt da Dagmar herjet som værst.Så koselige bilder inne fra huset også.Blir vel overnatting neste gang skal du se.
Ha ei fin uke du også Monica. :)

Kristin sa...

Åh det huset ser så koselig ut! Dere er heldige som har et sånt hus!! Fin kveld til deg:)

Anonym sa...

Så koselig dere har det i farfarhuset, veldig flink med interiør er du. Helt topp å ha et slikt hus, å komme seg litt vekk fra det vante.:)
Ha en fin kveld.
Klem Mette.

Fågel Blå sa...

Åhh så fint du har det i ditt hem!!!
Underbara bilder!!!
Ha en fin Kväll
Kramar Kathrine

Underberget sa...

Så fine bilder! Du har pyntet så fint og man kan føle freden og roen som er der.

liven sa...

Åh....farfar-huset er så koselig !!!

Landliv i storbyen sa...

Måtte jo legge meg til som følger hos deg :) Hallo! Har du sett bloggen din, eller? :p Skjønner ikke at jeg ikke har funnet bloggen din før nå... Farfar-huset virker helt fantastisk forresten. Jeg kjenner virkelig stemningen jeg ser for meg at dere har der :)

Lene i Annekset sa...

ÅÅÅ så flotte bilder fra farfarhuset, så heldig du er som har et sånt sted å komme til! Nydelig med de kvistene i det gamle spannet! :)

Hilsen Lene

Monica sa...

Føler den gode stemningen igjennom skjermen :) skikkelig kos !

Monica

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Ååååh så koselig stemning!! Her kunne jeg trivdes ja;))

Ha en fin dag!
KLEM

Huset i Lunden sa...

Nå har jeg kost meg her på den flotte bloggen din og måtte bare legge meg til som følger!
Utrolig mange fine og inspirerende innlegg. Farfarhuset er jo en perle som det må være fantastisk å eie! Nydelige bilder fra det siste besøket dere hadde der.
Gleder meg til å følge bloggen din videre :o)

Mona

Good night, Olivia sa...

Det enkle er virkelig det vakreste!
Lilli :)

LIVS LYST sa...

Å så koselig, Monica!
Så herlig at dere har vært i huset igjen. Jeg gleder meg så til å ta turen selv!!!

Og sengetøyet i rom nr 15... det er farlig for å meg å se sånnt. Jeg går sporenstreks inn på Ellos,.... Dette blogg-greiene er farlig vet du! ;O)

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Hei.:)
Lenestoltrekket bestilte jeg fra Jotex og den heklabiten er trekk til spisestuestolene. Mønsteret har jeg dikta underveis. Viste det på bloggen før jul en gang. Skrev tekst under bildet men av en eller annen grunn så var den borte da jeg la ut innlegget. ;)
Klem Mette.

Hespe sa...

For noen fantastiske bilder fra farfarhuset - tenk å ha et sånt sted å dra til da... :)

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Hildegunn