torsdag 3. februar 2011

Syrommet på mørkloftet


Jeg har vist noen detaljbilder fra dette rommet før, det er egentlig dette som er syrommet mitt, men jeg har en tendens til å flytte med meg symaskina rundt omkring i huset. Før jul holdt jeg til både på soverommet og kjøkkenet, men bestemte meg her om dagen for at nok er nok; nå skal syrommet ordnes og brukes.
Jeg skulle bare male noen møbler og flytte inn igjen. Da skulle jeg også lage et innlegg her på bloggen og vise det ferdige resultatet.

Men ting tar som kjent tid, jeg pusset og malte den brune golvhylla, et gammelt syskrin og et nytt gammelt bord til å ha symaskina på, i hvitt. Men så var det senga da; tenkte det kunne bli litt kjedelig å male alle møblene hvite, så den ble malt grå, hadde nemlig en liten malingsrest fra tømmerveggen i gangen.


Grunnet også et nattbord i hvitt som skulle stå ved siden av senga, men ombestemte meg før det ble malt ferdig. Ville alikevel ha de gamle koffertene der og flyttet ut nattbordet, og på plass med koffertene igjen.


Fant ut at det kanskje kunne være kjekt med et arbeidsbord til, og prøvde et bord som ikke har vært malt siden 70-tallet, der den nå hvite golvhylla hadde fått stå ei lita stund. Ble ikke helt tilfreds med denne løsningen, og tok turen to trapper ned på kjøkkenet og hentet et annet bord.


Hmmm det var bedre. Men dette bordet blir nok mer til pynt enn til nytte.


Og ble det ikke vel rotete med de koffertene ved siden av?  Og litt for mye brunt?


Dermed ble det ikke ferdigmalte nattbordet hentet inn igjen, så også den hvitmalte golvhylla.


Kofferter ble plassert både her og der, den minste endte til slutt oppå det  brune bordet.


Ja, slik går nå dagan. Er det noen andre som holder på slik? Når jeg ser på andres blogger så virker det om om alle vet hvordan de vil ha det og hva de liker. Jeg liker flere forskjellige stiler og har ikke helt funnet min måte å kombinere dem på enda, men det kommer håper jeg.
Slik så det ihvertfall ut da jeg etter noen timer forlot rommet. Blir kanskje noe sånt det ender opp med til slutt. Jeg liker godt litt brunt sammen med alt det lyse, men hadde først en ide om at innredningen i dette  rommet skulle gå i hvitt, grått og sink.
Det grove tauet rundt gardinkappa sier noe om det første syprosjektet jeg skal til med når rommet begynner å bli ferdig innredet.

9 kommentarer:

Torill sa...

Det blir veldig koselig på syloftet etter hvert ser jeg..Det ser ut til at det går noen liter med maling hos deg i løpet av året.Beundrer alt arbeidet du legger ned.Men så blir det veldig flott til slutt da.Skulle ønske jeg hadde noe av din arbeidslyst og pågangsmot så kunne det blitt bra i mitt gamle hus i Surnadal også.Jeg ser at det går an å få det lekkert ihvertfall,hvis man orker.Det er vel en livsstil dette vil jeg tro.

Torill

Jatte sa...

Hei,
For en fin blogg du har..
Utrolig fint hjem du har, kjempe sjarmerende og vakkert♥

Ønsker deg en fin helg,
KLemmer fra Jatte♥

Hilde Heimdal sa...

Kjempefint !!! :)

Hulda sa...

Nå har jeg koset meg med de fine bildene fra loftet hos deg. Så mange vakre, gamle møbler du har. Virkelig inspirerende å se disse bildene. Nydelig!-Husfruas Memoarer-

Sylvia sa...

Fy søren så lekkert Monica:-))
Du får det til ser jeg. Kan tenke meg det er mange som er misunnelige på dette rommet.
Du må ikke glemme å lage deg en scrappekrok da!!

Merete/Scrappeguri sa...

Kjempefint Monica! Herlig rom du har fått her -fint med det alt det brune til det lyse rommet. Kari-Ann må inn og se dette innlegget. Jeg var innom henne i går kveld -hun har nå malt ferdig ett rom på kvisten -lyst som dette. Og du skulle ha sett alt hun kan ha inn igjen av mye lekkert gammelt....
God helg!

Heidi sa...

Så fint det blir. Med de gamle sjarmerende møblene og tingene. Jeg kunne sydd i timesvis i sånne omgivelser ;)

Jatte sa...

Hei igjen!
Takk for koselige ord hos meg♥
Det setter jeg stor pris på!

Ønsker deg en fin start på uken,
Klem Jatte♥

SsSsS sa...

oojojojoj! For ett syrom :)) Dette var lekkert! :)