søndag 1. mai 2011

Mitt påskekjøkken og tre awarder

Etter å ha vært uten nett i flere dager kan jeg nå endelig få takket for alle de fine kommentarene på forrige innlegg.
Setter stor pris på hver eneste en.
Tusen takk til alle dere som tar dere tid til å kommentere på bloggen min :))


Det er jo veldig spennende å se om man får noen respons hver gang man legger ut et nytt innlegg.
Da blir det noen turer innom for å sjekke om noen har kommentert, spent på hvem som har vært innom og hva som står. Regner med det er flere som har det slik :)) 
Jeg har vært veldig fraværende på kommentarfronten hos dere, i og med det manglende nettet, men har i løpet av helga tenkt å ta meg inn igjen. Gleder meg til å se hva som har skjedd hos dere mens jeg har vært "borte".

Hadde egentlig tenkt å lage et innlegg om mitt Gule Påskekjøkken, 2. Påskedag men det skar seg altså. Håper det går greit med noen påskeaktig bilder fra kjøkkenet mitt selv om påska nå er over. 
Malte egg og påskekyllinger har det vært lite av i år. Hvite tulipaner og lys har vært årets påskepynt.Den fineste påskepynten fant jeg hos Hanna, med bloggen Sjarmerende Gjenbruk;
Hvitveis i helt vanlige hvite egg.
(Vår-løperen har desverre blitt skrukkete av å bli tatt av og på.)Skal ikke så mye til før det blir påskestemning på et gult kjøkken.Vakre hvitveis i hvite egg.Til slutt vil jeg takke for 3 koselige awarder jeg har fått som jeg har veldig dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort noe med, men nå blir det altså.


Denne awarden har jeg fått av  Laila med bloggen Lille Lailas blogg. Det er en stund siden, men Tusen Takk Laila for at du tenkte på meg da du skulle gi denne videre. I motsetning til meg bruker Laila syrommet sitt ;) og syr de mest fantastiske ting. Hun er også veldig flink med heklekroken og hun har sansen for gamle ting, så der har vi noe felles.

Denne awarden fikk jeg av Jenta på Laug, og med denne skal man skrive 8 ting om seg selv. Tusen takk til deg også Jenta :),
da får jeg bare kaste meg i det, og se om jeg kan finne på noe å skrive om meg selv.


ÅTTE ting om meg selv,
slik i FULL FART :))


1. Jeg bor sammen med fire gutter og fire katter.

2. Har mange prosjekter på gang, og er alltid veldig ivrig til å begynne med, men når jeg er nesten ferdig stopper det liksom opp og jeg sliter med å fullføre det jeg har begynt på. Ofte fordi det ikke ble helt som jeg hadde trodd, eller at det ikke er så morsomt lenger når man ser hvordan resultatet kommer til å bli.

3. Min favoritt-artist er Bruce Springsteen, musikken hans har fulgt meg siden tenårene, og de siste årene har jeg vært så heldig å få oppleve han på noen av hans konserter. Opplevelser jeg har delt med min kjære og noen gode venner.

4. Jeg drikker aldri kaffe til brødskiva, men liker kaffe veldig godt til noe søtt.
Til frokost og kvelds drikker jeg te :))

5. Er blitt mer og mer hjemmekjær med årene, liker så godt å være hjemme og holde på med noe, eller bare slappe av. 
Utenlandsturer frister ikke så mye som før, selv om jeg setter stor pris på et avbrekk i hverdagen av og til.
Det er til Farfar-huset jeg lengter når jeg har fri. Slapper av aller best der selv om det er der jeg har aller mest å gjøre.

6. Veldig glad i sjoklade.

7. Velger alltid interiørbutikker framfor klesbutikker når jeg er på shopping.

8. Jeg er født samler, og har å slektes på, på begge sider av slekta i så måte. Har også vanskelig for å kaste noe, tenker både en og to ganger på om det er noe jeg kan bruke tingen til før jeg kaster den.
 


Så fikk jeg for noen dager siden, denne en gang til fra Saras Stove. Tusen, tusen takk for at du også tenkte på meg da du skulle dele ut denne. Litt rart egentlig for jeg hadde egentlig tenkt å gi denne videre til nettopp Saras Stove. Sara er som meg, opptatt med renovering av et gammelt hus, og fargevalg er noe av det hun skriver om i bloggen sin, og det er noe som interesserer meg også. Gleder meg til å følge Sara videre både med hus og hage, hun ser ut til å ha full kontroll på begge deler.

Jeg velger denne gangen å gi disse awardene videre til alle dere som er innom og ikke har fått dem, men som vil ha dem, da jeg synes det er veldig vanskelig å skulle velge blant alle de fine bloggene her inne.

10 kommentarer:

Heidi sa...

For et hærlig kjøkken. Som det lille jeg har sett av hjemmet ditt, oser også dette av varme. Vet ikke om jeg er ekstra sensitiv på stemninger i bilder, men de rører i alefall ved noe i meg. Gratulere med awarder. De fortjener du, men jeg ville heller gitt deg en klem. For jeg tror du er et flott menneske. GUUU !!! Nå ble jeg dyp. Skulle egentlig bare si at du har et veldig fint kjøkken med masse stemning i...

liven sa...

Åh så koselig du har det!!
Flotte omgivelser og så mange fine detaljer i kjøkkenet ditt :o)
Grattis med awarder ! Artig å lese...og der er nok en del likhetspunkter mellom oss....hihi...
Ønsker deg en fin søndag :o)

Mamsens hus sa...

Gratulerer med awardene. :)
Koselig kjøkken du har, veldig fint med hvitveis i eggene. :)
ha en fin 1 mai.

Lappeline ♥ sa...

Nydleige bilder fra ditt kjøkken ......og artig å lese litt om deg.Skjønt med hvitveis i eggene.
Kjekt med kommentarer på bloggen og det gir mye men alle kommentarene...men ikke alltid like lett å få tid å skrive

Ønsker deg forsatt en fin søndag
Klem til deg

Anonym sa...

Morsomt å lese om deg og kjekt og se det pynta kjøkkenet. Selv drikker jeg heller aldri kaffe til maten, bare te eller kokt vann (varmt!).Liker også cultura og kefir.Jeg har også vanskelig for å kaste ting, de kan jo bli til noe helt annet i en annen sammenheng. Og du skulle sett samlinga mi av sytilbehør:)Jeg spretter ut alt som kan brukes før jeg kaster et plagg. Hilsen Toril A.

-Mia- sa...

Koselig å lese litt om deg! :-) Den lysegule fargen er søt og sommerlig, fine bilder fra kjøkkenet ditt! Nyt en ny uke!! KLEM

Merete/Scrappeguri sa...

Koselig og romslig kjøkken du har!
Så fine de hvitveisene var i eggene.
Gratulerer med awardene, det fortjener du!
Ha en fin kveld!

Anette sa...

Så stilig med hvitveisene:)Fint kjøkkenet ditt og:)Ønsker deg en fin kveld,klem:)

Anonym sa...

Tre søte kakebokser kom i posten i dag. Tusen hjertelig takk Monica!Hilsen Toril A.

LykkeLise sa...

Idag kom gaven fra deg, og jeg elsker den:):) Tuusen takk, skjønne deg:)
Har linket til deg i dagens innlegg.

Fantastisk kjøkken dere har har, og så fint du har pyntet til påske:) Elsker hvitveisene i eggene:)

Ønsker deg en superfin helg:)

Klem Lise