torsdag 31. mai 2012

Loftgangen i farfar-huset


Forrige innlegg var fra fredagen før pinse, det var deilig å komme til farfar-huset for årets første overnattingstur. (Og rosene var ferdigkjøpte, skjønner nå at det kunne misforstås når jeg skrev at jeg kuttet dem, men jeg stod altså ute og snittet rosene før jeg satte dem i mugga :)) En del av pinsehelga gikk med til et prosjekt som vi har utsatt flere ganger, nemlig oppussing av den lange loftgangen.
Den delen av taket som dere ser på bildet over, som er blitt hvitmalt, var mørkebrunt før vi begynte, det har her fått tre strøk med sperregrunn og et toppstrøk med hvitmaling. Ikke bare lettvint å pusse opp i dette huset. Masse grunnarbeid må til før man kan begynne med det som er morsomt, nemlig å male :))Brukte en del timer på å pusse veggene før de skulle males.

 

Her ser dere andre veien, det ble en del pussestøv kan man si ;))Ungdommene holdt  på med vedarbeid og laget show for oss voksne innimellom.
Gode pauser hører med i finværet :))

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Dette ser spennende ut, for en herlig loft-gangen:)
Gleder meg til å se ferdig, likte faktisk den gamle gule fargen på veggene:)
Ha en strålende Fredag

Klem Merete

merethe sa...

Farfarhuset fasinerer meg gang på gang. Litt av en jobb dere har der med maling og vedlikehold. Vakre roser på kjøkkenbordet også. :) Deilig med våren nå.....og sommeren forhåpentligvis rett rundt hjørnet. :) Lykke til med malejobben. Klem Merethe

liven sa...

Gammelt krever en del grunnarbeid...men du så fint det blir da :)

ha en fin helg :)

Kati sa...

Kan inte vänta på hur det ser ut när det är färdigt!

Ha en bra helg<3

Eldhuset sa...

Så fint huset ser ut! Gulfargen var veldig sjarmerende og nostalgisk, synes jeg! Det blir spennende å se huset ferdig:) Så bra at dere ordner det så det kan brukes!

Marit sa...

En tidkrevende jobb, men så utrolig fint det kommer til å bli!!:) Morro å følge fremgangen!:)
Ha en riktig fin helg!

Kristin sa...

Ja, en bra utagave;-)
K

M sa...

Hei, for en flott blogg du har. Den inspirerte meg i arbeidet med mitt prosjekt: Min oldemors hus fra 1912. Jeg skulle legge meg til som følger, men tjenesten var visst ute av funksjon akkurat nå.

God helg! (",)