tirsdag 8. mars 2011

En liten titt på syrommetHvis du har lyst til å være med å ta en titt på syrommet mitt, må du være med meg opp på mørkloftet.
Vi åpner luka og går bortover den mørke gangen, her er ingen vindu men ei sliten lampe lyser nok til at vi kommer oss forbi loppefunn og gamle møbler som står langs veggen. Ved enden av gangen står ei dør på klem og vi ser inn i en lysere verden. Her er mitt lille syrom som begynner å bli ferdig nå.


Det er så herlig å ha kommet så langt at man kan begynne å nyte rommet og rydde ting på plass,  ingen male- eller pussejobb i dag, bare noe stryketøy som ligger å venter på å bli strøket.


Korgene etter bestemor gir fin lagringsplass under bordet, så også en gammel tønne.


Over bordet henger to hyller som vi har laget av dørlister og vindusknekter fra huset vi bodde i før.


Knektene fikk under litt tvil beholde sin blåfarge og sitt værbitte utseende, men er jo et koselig minne fra vårt første hjem. Husker godt hvor vanskelig det var å finne denne blåfargen den gangen, det var ikke det samme utvalget i utendørsmaling som det er nå.En rød E lyser opp i alt det blå. Bokstaven til bestevennen min.


Da får dere ha det bra så lenge, stryketøyet venter.
Kvinnesysler på kvinnedagen ; ))

6 kommentarer:

Torill sa...

Ååå så lekkert det har blitt på syrommet ditt!Syns jeg går sammen med deg innover den mørke gangen og inn i det nydelige lyse syrommet.Ja,du beskriver det så "levende".Tusen takk for at du vil gi meg en award,det setter jeg utrolig stor pris på.Men er så "grønn"i denne dataverden at jeg vet lite hva det går ut på og hva jeg må gjøre for å evt.hente den.Er det mange forpliktelser som følger med?Du fortjener den i hverfall.Du har en fantastisk flott og koselig blogg.
Torill

Merete/Scrappeguri sa...

Ååå her var det fint!!! Lyst og trivelig. Fine kurver og de andre gamle tingene du har her. Hylla de ble kjempefin med de blå-knektene. Den lyse gardinkappen regner jeg med du har sydd selv-lekker, og her får du inn mye lys!!!
Ha en fin dag!

Sylvia sa...

OMG dette var blitt et råstilig rom med mange flotte detaljer:-))
Her kan du nok kose deg !!
( Forstår meg ikke på awarder jeg heller - hihi)

Fies notiser sa...

Jeg konstaterer orden i sytøyet :-) noe å herme etter for oss andre surrekopper...

Tusen takk for hilsen hos meg, nå skal jeg være litt snillere (i noen dager...)

Klem

ide-puffen sa...

Du det minner meg om loftsgjesterommet mitt! Har du sett innlegget mitt litt lengre ned med lyseblått nattbord? Det ligger også oppe på loftet forbi lagrede ting. Moro. En aldeles nydelig syrom du har.
Kos kveld
Klem
Randi

Anonym sa...

For et herlig syrom du har laget deg! Her hadde jeg likt meg så utrolig godt!! Nydelige detaljer som må til for å skape den koselige stemningen i et rom..
Blir nok brukt mange timer her inne!
Tusen takk for awarden!
Ha en fin helg!
klem Laila