søndag 13. mars 2011

Senga på syrommet


Senga på syrommet har fått seg et nytt malingsstrøk, etter først å ha blitt gråmalt, er den nå allikevel blitt hvit. Den har også blitt oppredd i hvitt sengetøy. På nattbordet står en gammel kanne fra et loppis med lerkegreiner i.


Gammelt sengetøy er blitt bleket og strøket. Putetrekket med knyting i sidene kommer fra farfar-huset, det har nok vært en stripete bolsterpute inni der en gang. Liker så godt at innerputa vises i sidene mellom knytingene, men den skulle jo helst ha vært stripete da. Får se om jeg finner en som kan passe.


Den andre puta har et fint broderi, jeg har alltid vært svak for slike puter, og denne tror jeg at jeg tok med meg da jeg flyttet hjemmefra en gang i tida. Bestemor redde alltid opp til oss med store hvite puter med broderi på. Nydelig synes jeg.


Dynetrekket er ikke fullt så gammelt, det bestillte jeg i Ellos i min ungdom og det er blitt like fint igjen etter en omgang med klorin. Det frynsete teppet kjøpte jeg på en auksjon i nabobygda for lenge siden, det har et fint stjernemønster som dessverre ikke kommer så godt fram på bildet.


En gammel fillerye gjør seg på det malte tregolvet. Den fikk jeg med på handelen på miljøstajonen en gang.


Og hva skal man egentlig med en seng på et syrom? En gjest kan jo alltids overnatte her hvis det kniper, men mest har jeg planer om å begynne å sy lappetepper som jeg kan legge utover senga underveis i prosessen med fargevalg og sammensetting av lappene.

10 kommentarer:

Heidi sa...

Så fint !!Tenk å våkne opp her da. Selv om det er på et syrom. Husker også veldig godt hvitt sengetøy og puter med broderi i sengene som bestemor redde opp til oss. Det luktet alltid så friskt av dem. Til tross for at hun verken hadde tøymykner eller andre" hjelpemidler " som vi har i dag.

Hulda sa...

Et herlig rom! Så nydelig seng, nattbord og sengetøy. Elsker denne type innredning jeg også. Er så lekkert! :) Enkelt og veldig fint. Skjønne bilder til å drømme seg bort i.

Merete/Scrappeguri sa...

Flott syrom du har fått deg, Skulle gjerne ha vært gjest der!
Lekre sengklær, så fint med mye hvitt!! Kanskje jeg skal leie rommet ei helg, og da samtidig fått sydd litt....
Ha fortsatt en fin søndag!

HANNES DAGBOK sa...

Tusen takk for stemmen din! Det setter jeg stooor pris på:)
Så nydelig blogg du har...gleder meg til å se hva mere du disker opp med;)

Vakre bilder!

Stooor klem, Hanne

Ida Susanne sa...

...Vakkert rom
med romantisk stemning :)

Koselig at du likte bloggen min, det er stas!

-Ida Susanne

-Mia- sa...

NYDELIG!! En utolig fin seng, og nattbordet, alt bare nydelig nostalgisk!! Og alt det skjønne sengetøyet! :-) Det nest siste bildet er min favoritt!! Ha en fin ny uke!! Klem

Anonym sa...

Noe så vakkert!
Kritthvitt sengetøy med blonder og broderier.. kan det bli vakrere da??
Helt nydelig!
klem fra Laila

Sylvia sa...

Delikat og vakkert:-)
Nydelige bilder!!

siren sa...

Så fint og nostalgisk, lekkert! :)

Tove `blogg verden sa...

Fantastiske sengklær i en nydelig seng <3 *ELSKER DET*
Klem Tove