tirsdag 5. april 2011

Skrapet og klart?Skulle ønske jeg kunne vise dere noen fine ferdig-bilder av gjesterommet nå, men det er dessverre ikke tilfelle.
Skapet som jeg viste dere i et tidligere innlegg har voldt meg litt hodebry de siste dagene og oppussingen av selve rommet har liksom stoppet litt opp.
Døra er blitt påmontert og jeg har forskt å skrape skapet slik at den gamle blåfargen skulle bli bevart, men det var lettere sagt enn gjort, så det ble veldig flekkete i uttrykket.
Nå er jeg lettere i tvil om hva jeg skal gjøre; male eller kanskje skrape og pusse litt mer slik at det blir større og mer sammenhengende felter med grått og evt. litt mer bart tre?
Ville sikkert blitt lekkert i hvitt, eller i samme farge som veggen, men hadde liksom sett for meg å bevare noe av det oprinnnelige?  Tror nemlig dette skapet har vært i huset siden det ble bygget, for vi har en gang med spor etter akkurat de samme fargene på tømmerveggene. Uff, dette var vanskelig.Blir vel litt masete dette, med å spørre om råd hele tida, men hvis du har lyst så kan du godt få lov til å gi meg et lite vink om hva du ville ha gjort : )

Har fått to awarder i det siste som jeg skal gjøre noe med også etter hvert, jeg er ikke utakknemlig altså, det er bare litt travelt for tida :)

17 kommentarer:

liven sa...

Heisann
synest det var fint....akkurat slik!!!

ha en fin kveld :o)

charm design sa...

Så hyggelig at du har lagt deg til som følger,velkommen skal du være.
Hvis du prøver å få tak i samme blå farge som er opprinnelig,kan du male over skapetmed et tynt lag,da hadde fargen blitt mer sammenhengende men alikevel se naturlig slitt ut.Det gjorde jeg med en komode og det ble veldig fint.Lykke til

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig skap. Du får pusse det litt, så det blir glatt og fint. Dersom du ikke trives med det, så kan du jo male skapet i en av fargene? For disse blåfargene er bare så nydelige. Lykke til uansett hva du gjør!!! Klemz Grethe

wenche sa...

Synes skapet hadde en nydelig patina, jeg! Sjelden noe er naturlig slitt jevnt over hele uansett.

Å skrape mer kan sikkert også bli fint, så da spørs det om det er et grått eller blått skap du ønsker deg:-)

Gleder meg til å se hva du ender opp med, for jeg har et lignende skap i grønt selv som jeg ikke helt har funnet plass til ennå. Kanskje på et av barnerommene?

Lykke til!

irene sa...

Synes att du absolutt skall behålla skåpet som du har det, kanskje slipa lite mera,men det rustike gör hela skåpet!

Kram Irene

JannePanne sa...

Heisann!

Så flott skap-virkelig! :)) Elsker gamle ting selv:) Jeg synes det bør være slik, synes det var tøft akkurat som det er:) Liker blåfargen også...:) Takk for titten i en flott blogg, legger meg til som følger av deg, jeg:) Gjerne titt innom meg også:)

Janne:)

HANNES DAGBOK sa...

Smaken er som baken vet du Monica men jeg hadde ikke klart å male det...synes det er bare NYYYYDELIG sånn som det er <3

Stooor klem!

Heidi sa...

Det ble jo et praktskap. Tror jeg ville ventet litt med å male det. Hvis rommet ellers blir av en lys karakter, ville dette bli et blikkfang i rommet. Sett det "på vent" en stund å se hva du føler for etterhvert. Jeg har et bord som jeg skrapte ned til en original grønnfarge. Tanken var å male det, men jeg har ventet og ventet... Det har gått 4 år. For et år siden kjøpte jeg maling, men enda står det der. Ferdig skrapt og umalt...

Elin / Draumesidene sa...

Sukk! Kan eg få ta bilder slik som det er no!!! Heilt sant som dei fleste seier, du må finne ut kva du trives med! Men eg slepp å seie kva eg synes kanskje ;)

Tusen takk for så fin kommentar!
Betydde ekstra mykje for meg...

Nyt veka!
Klem,
E

carina sa...

Så fint skap!
Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre:)

Ha en fin dag:)

-Mia- sa...

Det er jo bare HELT perfekt som det er!! NYDELIG!! Ha en fin kveld! KLEM

Merete/Scrappeguri sa...

Blir sikkert vanskelig å velge hva du skal gjøre her.... Blåfargen var kjempefin! Sikkert ikke dumt å vente og se...
Ha en fin kveld!

Sjova sa...

Bevar det slik !Heilt nydeleg spør du meg, gjev så mykje liv til rommet.

Og du, eg har jo fått ein award frå deg?!Ikkje vore så mykje på nett den siste tida, men tuuuusen takk iallefall!!

Og så gøy du har lagt deg til følgar:-) Velkomen!
Heilt utruleg skjønn blogg du har sjølv, så mykje insprirerande-legg deg til blogglista mi om det er ok?

Ha ein strålande tordag vidare.

Fru.Underberget sa...

Så flott! Gøy at dere tar vara på dette gamle skapet og at dere fant dør som passet!! Du har forresten fått en award på bloggen min også i dag! Ha en fin kveld videre:-)

Brocante sa...

Hei du! Her fant jeg en ny blogg gitt! Veldig koselig! Har lagt meg til som følger. Her er det masse som er akkurat i blinken for meg og det jeg er opptatt av.

Solveig sa...

Dette med farger er slett ikke lett og jammen blir en usikker underveis i prosessen. Jeg ville ha beholdt det slik det er, men det er jo du som må trives med det. Jeg har mange ganger endet opp med noen annet enn jeg hadde tenkt nettopp fordi det slett ikke passet hos meg, uansett hvor fint det er i andres hjem;o)
Ønsker deg en fin-fin helg og lykke til med prosjektet.
Klem fra Solveig

Jenta på Laug sa...

Kjempefint,syns det var nydlege akkurat slik det er eg:)men det må jo seff passe til det andre ein har tenkt der,og det er ikkje alltid like lett:)
Lykke til!