lørdag 9. oktober 2010

Bonderøde dører ble hvite

Nesten alle dørene i første etasje i farfarhuset, som var nesten hvite, ble en gang malt bonderøde, de skulle egentlig males med okergult og grått i speilene i tillegg, men det ble det aldri noe av.


Tror tanken om å beholde de hvite aldri helt forlot meg, så de forble røde noen år for syns skyld, for deretter å bli malt hvite igjen i sommer.Rakk imidlertid ikke å male alle, tre strøk og pussing tar litt tid, men til neste år skal det bli tenker jeg.


Skrift på dørene med navn på alle rommene har det heller ikke blitt i sommer, vil helst male ferdig alle dørene først, så det får også vente til neste år. Planene har vært der noen år, så de tåler vel å vente et år til.


Ha en fortsatt fin lørdag!

3 kommentarer:

Gammel stil sa...

Hei:)

For en fantastisk fin blogg du har:) Kjempegøy å lese!! Mye inspirasjon her:) Vakre bilder:) Vi la oss til som følger vi! Håper det går bra?:) Vi blir veldig glad for nye følgere, så du er hjertelig velkommen hvis du vil det:)

Klem fra tvillingene i Gammel stil:)

Heidi sa...

Tusen takk for kommentar i bloggen. Bare hyggelig at du vil følge bloggen min. Du har en flott blogg her også. Masse nydelige bilder av gamle skjønne ting. Har lagt meg til som følger hos deg også.
Ha en flott uke.

Hulda sa...

Her var det mye trivelig å se og lese om. Så vakkert med den gamle, grønne senga på soverommet. Nydelig! Falt for bildene i dette innlegget også, så fint med orkideen, håndkleet og den gamle døra.

Tusen takk for kommentar inne på homemade. Jeg har også en vanlig blogg, Husfruas Memoarer, om du vil besøke meg der blir jeg kjempeglad. :)